söndag 31 augusti 2008

Biten

Igår var jag med mina kollegor vid Gladö Kvarns bilskrot och tittade på folkrace. Avdelningschefen utmanade teknikchefen och vi andra stod vid sidan och höll tummarna och andan på samma gång. Bilarna var rena vraken och om inte motorhuven for upp framför vindrutan i ett gupp, så for batteriet ut och ner på marken under. En helvolt och en halvvolt fick vi bevittna och svinnet av skrotbilar var enormt! Sönderkörda bilar forslades undan medelst hjullastare. Alla förare kom dock välbehållna hem
!
Nej, jag blev inte biten av den sporten.

En annan del av mig blev däremot rejält biten den här helgen! Jag bet nämligen av en tand idag. En rejäl flisa av en kindtand gick av. Tack för att det inte gör ont, men jag är rejält sur på min tandläkare, som jag det senaste året spenderat många pengar hos för att få veta varför jag har sån tandvärk (läs här). (Och det var varken första eller sista besöket på grund av akut tandvärk!)

Jag antar att det är sånt man får stå ut med när man blir äldre, lite trasigt här och var, man får helt enkelt vara rädd om det som finns kvar! Mammas stickning kräver fungerande och samarbetsvilliga fingrar, men idag lät hon uppgiven i telefonen och jag tänker att det är för sorgligt när kroppen slutar fungera som man är van. Därför blir dagens uppmaning till alla som läser, att ta hand om hela sin kropp och knopp och passa på att riktigt känna efter hur bra den fungerar!

För min egen del blir det något lättuggat till kvällsmat och kanske en skön prommis till sopstationen med alla förpackningar.

4 kommentarer:

  1. Hihi, vilken knäpp sport - folkrace! Vissa delar av släkten gillar visst sånt, men jag känner mig inte biten jag heller. Jag har just genomfört ett underbart dansigt träningspass på friskis, iförd knäskydd, och känner mig uppåt! Kram!

    SvaraRadera
  2. Men herregud, du har ju bitit av en tand! Hoppas du får den fixad snart!! Tilde slog av en tand härom året, och den blev väldigt fint lagad - syns inte att den varit av! Kram från mej.

    SvaraRadera
  3. Har aldrig varit på ett folkrace. Ska aldrig gå dit heller. Inte min kopp te.

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.