fredag 29 augusti 2008

Go'natt!

Fredag kväll! Efter surströmmingsskiva i grannens carport, kan veckan fram till idag sammanfattas som fulländad. Jag är mätt, trött och nöjd!
Veckan har rullat på i 180 och jag har redan en strategi för mitt nya jobb. Vi jobbar tillsammans och det är jätteroligt!! I onsdags åkte vi till Göteborg och åt räkmacka på 23:e våningen på Hotell Gothia Towers för att orka vara seriösa hela torsdagen. Den mackan var värd utsikten däruppe!

Så här "kul" var dock resan:
Resan dit gick med åksjuketåget (X2000), resan hem gick med åksjukeflyget och skjutsen till dörren med en åksjuketaxi. Sällan har själva resandet varit så besvärligt! Men, vi slapp hamna i förseningskatastrofen efter urspårad tankvagn i Sävenäs (på sträckan mellan Stockholm-Göteborg) och det var ju bra när SJ smäller igen dörrarna 30 sekunder innan avgång för att minimera förseningarna till sluthållplats. Nä, det hjälpte inte den här gången heller.... Att piloten på hemresan hade svårt att hålla planet stabilt var lättare att förstå, eftersom dagen präglades av stark vind!

Imorgon ska jag på folkrace och heja på mina nya kollegor och sen blir det nån slags korvgrillning. Men nu ska jag soooova!

4 kommentarer:

 1. Gomorron Pysseliten!
  Fint att få en utblick i stora världen. Ha ett bra race! Kram Molo

  SvaraRadera
 2. Åh! Gothia Tower! Mitt favvisställe!

  Vad roligt att Du blev glad för väskan. Kul att den kom till användning.

  Ha så trevligt och må korvgrillningen och allt annat bli bra!

  SvaraRadera
 3. Jag blir också åksjuk på X2000! Jag har bott på hotell Gothia ett par ggr. Första gången med mamma och pappa när jag var 16 - följde med dom på en jobbresa. Då var hotellet ganska nytt tror jag, och en lyxig upplevelse. Surströmming i en carport är inte illa. Kram från trött Josse.

  SvaraRadera
 4. Gothia Tower har jag ännu inte varit uppe i, måste jag erkänna med skammens rodnad på mina kinder. Nu ska det i alla fall bli av i november, har det sagts mig.

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.