torsdag 2 januari 2014

2014

Några få dagar är bokade och planerade för 2014. Bland annat den 15:e mars! Då blir det träning för hela slanten. Ett smörgåsbord av olika träningsformer dukas upp och är man snabb, som jag, får man välja först! Äh, jag har varit sist vid smörgåsbordet tidigare och försäkrar att det också är bra. Men faktum är att förra året tog biljetterna slut efter 24 timmar, så vill man med så kan man lika gärna slå till på en gång och anmäla sig. 

8 kommentarer:

 1. Det var alltså något i den här stilen som jag trodde det var, förra året när jag tänkte anmäla mig:
  http://howtheyblog.com/announcing-the-blog-planning-bootcamp/

  Den mer fysiska bootcampen ser spännande och rolig ut, men kanske lite väl mycket utmaning för min del. Simmarutmaningen var liksom mer på min nivå:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då förstår jag! Det finns en workshop om bloggning under det här evenemanget, eftersom det delvis riktar sig till bloggare. Men jag har valt träningsrelaterade programpunkter enbart. Jag har inte speciellt höga ambitioner för min blogg.

   Radera
 2. Låter jättekul och vill man är det lika bra att slå till annars kan det ta slut!
  Ett Gott Nytt 2014!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sagt och gjort! Tack detsamma! (Jag hoppade över första lördagstemat, det här fick hålla en vecka, men nu på lördag är jag tillbaka!)

   Radera
 3. Låter lite läskigt tycker jag man blir säkert svettig också. Jag tar en promenad istället. Den 13 januari kör jag igång yogan och kör minst tre pass i veckan. Det får räcka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tränar gärna yoga, minst ett pass i veckan men helst två! Jag älskar det yogans mångsidighet; styrka, balans, smidighet, fokus och avkoppling på samma gång.

   Radera
 4. Kul koncepten kanske lite väl "avancerat" för mig som inte läser en endaste träningsblogg och legat lite på latsidan med tränandet senaste månaderna, men vem vet... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det bra att sträcka sig lite utanför sin "comfort zone", men det behöver ju inte vara långt utanför och när det gäller träning finns det ju en oändlig mängd alternativ! Ett tag dansade hela familjen Line Dance, det var väldigt långt från allt jag gjort tidigare, men var alldeles för perfekt för oss då!

   Radera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.