lördag 7 juli 2012

PT träning

Minns ni att jag vann ett pris för min nummerlapp på blogger bootcamp, som jag skrev om i april? Hur som helst bestod priset av 3 PT timmar med Magdalena Bibik. Efter en ganska fullbokad maj (ja, jag gick ju i löparskola också), bokade jag in PT-timmarna de sista veckorna före semestern.  
Första mötet på Power Club var "pang på" bara. Magdalena beordrade mig upp på löpbandet på bumsen. Det var bara att hänga med. Hon lirkade samtidigt ur mej vad jag har för mål och vad jag gillar, utan att jag kände mig utfrågad, vi pratade liksom bara om ditten och datten. 
Sedan fick jag göra en mängd olika övningar. Med stor energi och smittande glädje presenterades jag för nya övningar och nya redskap:  "Gladiatorrusning", "Släpa Magdalena på en handduk", "Rodd med vattenpass" och mycket mer. Bra löpövningar, stärkande core övningar och kämpiga intervall övningar men framförallt roliga och omväxlande övningar!

Entrén till Power Club är diskret undangömd på en innergård.

Sista dagen tränade vi ute i parken. Bara två redskap tog vi med oss.
Den röda korven (min favorit) är till hälften fylld med vatten och väger ca. 6 kg.
Den blå kettleballen väger 12 kg.

Utfall. Magdalena korrigerar. 
Jag gör olika på höger och vänster och obalansen i "vattenpasset" gör att jag nästan ramlar omkull.

Passet är slut och jag likaså. Vi fnittrar lite. Magdalena har en ny cat-suite på sig. Jag har en stor svettfläck på magen. Summa summarum har det varit en enbart positiv upplevelse! Jag kanske inte kommer ha råd med PT, men jag hoppas att jag kan hänga med på något av Magdalenas zumba-pass, eller parkträningar som hon har på lunchen ibland. Det viktigaste är ju att man tränar - och har roligt under tiden. 

1 kommentar:

  1. Men hallå, du bloggar igen?! Jag trodde du lagt ner. Men nu blev jag glatt överraskad!

    Vilket härligt pris du fick - verkar ha passat dig perfekt! :))

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.