måndag 7 februari 2011

Feber och hetta

Hemma hos oss har det nu varit sjukstuga i princip konstant sedan jullovet. Febertoppar och halsont, öroninflammation och influensa. Vi har även bytt utbytesstudent, vilket i praktiken innebar att flickan som har bott hos oss i 6 månader bytte plats med flickan som nu bor hos oss. Vi bor på gångavstånd från den andra familjen, så idag satt båda här i köket och fikade - en av fördelarna med att vara i Sverige. Fika, alltså.

Vår australienresenär planerar för sin långresa, som ska göras i april och jag läser på om alla platser som hon ska besöka. Här kan nyfikna läsa mer om den äventyrsresan och här kan man hitta mer att läsa om Australien i allmänhet!

I den del av Australien som dottern befinner (lite söder om Sydney) sig har det varit otroligt varmt nu och även hon har nu upplevt 47-gradig värme och frys-huttret när temperaturen sjunker till 20. Så varmt var det 2006 när vi hälsade på där. Fördelen med att ha upplevt den värmen är, enligt Karsloken, att lite värmebölja i Sverige numer är lätt att uthärda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.