söndag 19 december 2010

Julspaning 2010

Äsch, nu la blogger in bilderna i omkastad ordning mot hur jag tänkte. Nåväl. Här kommer julspaningen efter julpimpning i det Pysselitenska residenset.

Julpimpat badrum. Not.

Här ska det bli svart golv och halmgula väggar. Rakt in måste vi sätta in ett badkar enligt badrumsbranschreglerna (det är för att man inte ska duscha så mycket och locka in fukt vid förnsterkarmen).

Julpimpad trappa. Not.

Hm. Jag har målat furutrappan vit och planen var att fixa till stegen, när badrumsbyggarna plötsligt slog till! Trappan löper rakt genom hallen fram till det berömda badrummet och vägen är numer "mjölkpappspimpad". Snyggt och praktiskt!

Äntligen väsentligheter! Julpimpade pepparkakor! En var till Rob(in), Moa, Gry, Mor och Far.

Nu tror ni att det är blomman, va? Nix, det är gardinerna!

Äntligen, efter 7 år har vi tagit ner de upp-och-ner vända gardinstängerna och monterat en fin skena för paneler. Allt hade varit bra om jag inte envist skulle göra allt klart samma kväll. Vid 22:30 (ni vet ju hur pigg jag är så dax), klippte jag av en av panelerna på halva längden. Snyggt!

Självklart byggde och julpimpade vi ett pepparkakshus och Karlsloken har grillat revbenen. Gott!

Ej i bild finns adventsstakar, stjärnor, knäck, rullrån och en massa annat gott. Jag vet var sången har sitt ursprung: "... en slank hon hit och en slank hon dit och en slank hon ner i diket!"

2 kommentarer:

  1. Jättepympad! Eller hur det nu var.? Har blivit bjudeb på en viskypinne. Kommer nog att sova gott. Har inte hamnat i hatten än.

    SvaraRadera
  2. Haha, visst är du i hatten så det räcker, "Anonym"?

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.