söndag 5 december 2010

Julstök med badrumsrenovering

Julstök i hemmet. I vanliga fall innebär det en lite större storstädning och pyntning av hemmet. Ingen är fanatisk, så det blir bara exakt så rent och pyntat som vi orkar göra, sällan exakt så rent och fint som vi önskar, men vi blir i alla fall nöjda.

Nyligen tog vi tag och ringde till en byggfirma angående en vattenläcka som vi har blundat för ett tag eftersom det inte varit ett problem att bara strunta i att använda duschen där. En golvbrunn i badrummet på övervåningen satt inte fast och vatten rann in under plastmattan och ner i bjälklaget för att landa där jag sitter nu i våningen under. Fuktmätare och byggare har varit här och tittat och mätt. "Vi har mycket att göra och återkommer senare, troligen inte före jul."

Inga problem har vi tänkt för det tar ju lite på krafterna att renovera. Men så ringde byggfirman i måndags. "Vi kommer och river ut badrummet imorgon."
Så nu är julstöket ett faktum. Vi har mjölkpapp på golvet hela vägen till badrummet och en hel drös med beslut att ta om vad som ska in där nu!

Sakta inser jag att jag i år måste lägga ribban lågt för julordningen. Det kommer bli kö till toaletten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.