söndag 6 december 2009

Söndagspyssel

Pysseliten lägger in sill, Karlsloken fotar. I köket står en glutenfri levain och "puttrar", det betyder att jag äntligen kommit till skott med mitt försök att baka glutenfritt av Vildjäst!

2 kommentarer:

  1. Wow, vad snyggt och härligt med heminlagd sill. Sill is the shit, som Susanne skulle säga. ;)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vad kul att du bakar glutenfritt levainbröd med vildjäst. Det blir kanongoda bröd - väl värda den extra tiden det tar.
    Själv har jag bakat glutenfria surdegsbröd i nästan ett år nu. Senast gjorde jag ett Vörtbröd med surdeg också jag inspireras av Pain de Martin.
    Viveca
    PS. Besök gärna min blogg: glutenfri bakblogg för fler tips om glutenfria surdegsbröd

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.