tisdag 20 januari 2009

Semlor att beskåda ...

... finns hos Karlsloken

Här slaskar snön bort och dotterungen har fått influensa och på jobbet härjar vinterkräksjukan bland kollegorna och jag undrar hur det ska bli med både tjänsteresa och föelsedagskalas.

Kvar på dagens agenda är att göra något roligt. Jag hade tänkt åka till stan med Moa för att hemlis-shoppa lite, men just som jag satte mig i bilen för att åka hem efter jobbet ringde någon som jag sökt tidigare och jag bad honom ringa mig en timme senare, dvs. när jag hunnit hem, så nu sitter jag här och väntar.

Gry har också tråkigt och kom just dragandes med ett spel. Harry Potter frågor! Det blir ingen spännande match, vi vet att jag kommer få stryk!

Inget känns särskilt uppåt just idag!

4 kommentarer:

 1. Hallå!
  Är det blivande sextonåringen som fått influensa? Kom som ett brev på posten? Krya-på-sig-hälsningar i massor!
  Hoppas att det inte blir för häftigt
  och att kräksjukan inte får något fäste. Vissa har ju imunitet.
  Semlorna ser såå goda ut. Mums!
  Kram från Molo

  SvaraRadera
 2. Japp, det är den blivande 16-åringen som minglade med ~3000 ungdomar från resten av Sverige i helgen. Det där med att hon gick utomhus utan ytterkläder i minusgrader har inget med feber och värk i kroppen att göra ...

  SvaraRadera
 3. Nej, vad tråkigt att Tove blivit sjuk! Hoppas att det är snabbt övergående... Och att ni slipper kräksjuka - hemska tanke att få det! :P Här är vi än så länge friska, pepparpeppartaiträ. Kram.

  SvaraRadera
 4. Må ni inte drabbas av den däringa kräkiga sjukan. USCH!!!

  "Lite lagom knäpp". Det var nog det finaste någon sagt om mig på länge tror jag! Tack! :-)

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.