torsdag 22 januari 2009

Pinsamt?

Då var en lång dag snart till ända och för att alla inklusive mina barn ska se var jag befinner mig, kommer två bilder nedan.

Mitt rum. Jag sover i båda sängar, förståss!

Hotellet. (Inte den lilla röda stugan till vänster i bild!)

Vid middagen diskuterades "folk som har bloggar", faktiskt ett nytt ämne för mig. Jag blev ställd och berättade nada om Pysselitens förehavanden. Jag gillar Mrs Li's tolkning av grottmänniska, jag är primitiv och berättar vitt och brett om min vardag, här. Intressant är att någon arkeolog i framtiden kommer att hitta en blogg, som ingen varit inne och läst på sedan 2009, och då blir det liv i luckan i forskarkorridorerna!
Nu ska jag sooooova, om en timme kommer ett nytt inlägg här, som måste ligga överst hela dagen! Bäst att posta genast.

3 kommentarer:

  1. Oj så fint! Är det i Stenungsund? Seglarhotellet? I sådanna fall är min kompis chef där ;)

    och pinsamt? Näe tycker inte jag. Även om jag inte alltid vill berätta att jag bloggar i en del sällskap. Igår kväll senast. Jag vet att flera av de bekanta som jag åt middag med skulle förfasa sig. Då låter jag bli, för min egen skull. det sod mycket intressant om bloggning i DN idag.

    SvaraRadera
  2. Japp, Stenungsbadens Yacht Club! Det var riktigt fint, men sommarsäsingen är nog en höjdare! (Tyvärr serverades rödlistad fisk, den var supergod, men jag kan bli lite kinkig med sånt ibland!)

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.