lördag 6 september 2008

Nitlott

Visst dräller det av tävlingar överallt? På TV, bland posten, i tidningen, på internet och i köpcentrumet! Tja, en Tia-lott koster 10 kronor medan en slogantävling är gratis, så jag kör slogantävlingen.

Senast var i köpcentrumet. Vinsten bestod i att man skulle få köra en ny Volvo C30 i en månad. (Vilken tur att karlsloken kom ihåg vilken modell det var.) Nåja, det enda man behövde göra var att skriva vilken kändis man helst vill träffa och varför! Jag skrev: "Christer Sjögren, för att det killar så skönt i magen när jag ser honom."

Jag fick inte bilen. Det hade nog varit bättre att skriva: "Richard Feynman, för att jag vill fråga om han alltid kommit undan med sina hyss och hur hans fruar orkat stå ut med honom." Fast jag är realist och R.F. är död sedan 20 år tillbaka.

Men jag har vunnit en altan en gång!

Förresten, vad skulle jag med en bil till? Och när skulle jag ha tid att köra den??

3 kommentarer:

 1. Jamen, visst är Christer Sjögren helskön? I looove europe! Jag är dålig på att tävla, och jag vill gärna träffa Helena Bergström. Eller Ernst-Hugo Järegård. Fast han är ju också död. Dumt.

  SvaraRadera
 2. Och du är helt seriös angående Christer Sjögren?

  SvaraRadera
 3. Nä, men jag gillar att tävla och tyckte att svaret kunde ha varit rätt, liksom. (Och lite kul, men så är ju min humor lite störd...en genetisk defekt.) Varför vill man träffa en kändis? Jag har ingen aning!

  Joacim (karlsloken) fick hitta på kändisen och jag motiverade varför. Det var alltså inte så lyckat, annars hade jag ju haft en bil på min nyrensade garageuppfart! :D

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.