måndag 8 september 2008

Morgonstund

Jag passar på medan familjen snusar, ovetande om att väckarklockorna snart börjar skallra och måndagen, med skoldag och arbete börjar.

Idag ska jag till Gry's skola och träffa lärare och rektor. Man måste ha en plan för att ett sjukt barn ska kunna komma tillbaka till ett liv som frisk. Man måste även ha en plan för att kunna få vara sjuk och ändå inte gå miste om skolan, den senare har om inte fattats, så inte fungerat något vidare. Vi kämpar vidare!

Igår gjorde jag en hjälteinsats i trädgården och kroppen är ledbruten idag. Jag har ett fakir-drag och gillar värken och stelheten. "Nu har jag varit duktig!" När jag grävde upp vår grusade garageplan undrade grannen om jag skulle odla potatis. "Ser du inte?", sa jag. "Jag skördar!" Men nu är allt grönt borta och kantstenarna höjda, så man ser skillnad på garageuppfart och rabatt och i rabatten har jag samlat alla trädgårdens utspridda rosor, som jag egentligen inte gillar. Men nu är dom riktigt fina där, mot häcken!

På torsdag ska jag springa ett lopp. Jag har antagit utmaningen att springa för min avdelning på mitt nya jobb. Det kommer att gå åt skogen, jag har inget spring i benen. Jag kommer visst att orka, men det kommer inte att gå fort. Nåja, jag är med i alla fall och det är det som räknas!

Den här helgen har jag bara jobbat lite, sakta håller jag på att acklimatisera mig till stämpelklocksarbetare. Karlsloken tror aldrig att det kommer att lyckas, jag är inte "sån"! Vi får väl se.

Nu vet ni vad som har hänt/händer/kommer att hända här den närmaste tiden. Nu tar jag arbetsvecka och återkommer när jag har lust.

2 kommentarer:

  1. Imponerande med ditt trädgårds/garagefartsarbete! Vad bra att du får springa ett lopp - trots att det andra gick åt pipan. Lycka till med jobbveckan - snart är det helg igen! Kram, Josse. (Låter skithurtig, är görtrött...) :)

    SvaraRadera
  2. Jag håller tummarna för dig och Gry!

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.