tisdag 24 juni 2008

Hejdå på en vecka!

Så här glad var Gry när vi lämnade henne på lägret! På kvällen ringde hon med mobilen, trots varningar om att hemlängtan skulle bli värre om hon ringde och berättade att hon minsann hade ätit både korv och potatismos i restaurangen. Wow! Hon som inte gillar vare sig korv eller potatismos!


Jodå, det här kommer att gå bra! Jag har lite koncentrationssvårigheter, men det kan ju bero på att jag väntar viktiga telefonsamtal om jobb också. Snart är all spänning över och jag ska få semester.

Träning:
Jorå, här kan man hänga med och läsa hur det går med träningen, nu när jag fryst mitt gymkort över sommaren för att på egen hand träna mig fram till ett löplopp i höst.

Nu ska jag ut på en löprunda med träningsklockan programerad att ringa när det är dax att springa, jogga och gå om vartannat. Jag hoppas att programmet funkar bra! Jag är ju en tjurrusare annars, som står på tills rundan är slut, besviken om jag måste gå och lycklig när jag orkar hela rundan utan stopp. Inte så smart! Nu ska jag träna lite noga så jag inte sliter sönder kroppen i onödan, för det verkar ju dumt!

5 kommentarer:

 1. Hej Pysseliten!
  Härligt att se Gry så glad och att det verkar fungerar så bra med med lägret.Hälsa henne så gott från Molo och Hippmol! Kram till er alla

  SvaraRadera
 2. Hej och hå, pust och flås.
  Det är så peppande och kul när man känner att man börjar orka lite :o) Var ut på en runda idag med 4 x 6 min jogg med 2 min gång i mellan. Helt klart nog med den här jäkla kuperade terrängen ;o)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint kort på Gry. Det ser verkligen 'läger' ut. Kram, Josse.

  SvaraRadera
 4. Hoppas det går bra för tösen på lägret.

  SvaraRadera
 5. Ett skinande leende... fint!

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.