lördag 16 mars 2013

#träning @ #fazer blogger boot camp

Lördagstemat kommer imorgon. Idag blir det träning för hela slanten. Ett smörgåsbord av träningspass är uppdukati SATS lokaler i Stockholm, i regi av Fazer blogger boot camp. Årets upplaga av namnskylt ser ut så här:

Håll tummarna, med den försvarar jag förra årets förstaplats i tävlingen: snyggast namnskylt!

5 kommentarer:

 1. Syns i alla fall vad den heter som är under mössan!

  SvaraRadera
 2. Kul att ses!!! :) Vem vann namnskyltstävlingen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra fråga! Det var en skylt som såg ut som en kettleball, men jag minns tyvärr inte vad hon hette som gjort den. Mina favoriter var systrarna Anna och Maria, som hade linnen med texten: Min syster Anna och Min syster Maria, med en pil åt motsatt håll som pekade på syrran när dom stod bredvid varandra. Jag fick å andra sidan mycket beröm för min fina keps under dagen och flera hälsade på mig med namn, så jag är nöjd. Den fyllde sitt syfte, det är jag inte helt 100 på att vinnarskylten gjorde, eller så missade jag den bara för att jag var på fel plats ...

   Radera
  2. Ja, men de tjejerna såg jag också. :) Lite roliga tröjor faktiskt.
   Någon kettlebell såg jag inte heller...
   Och den där sport-BH´n låg inte i påsen, utan dem fick man vid en "monter" precis utanför stora gympasalen. Det framgick inte helt att de var gratis tyckte jag, utan man fick en om man lade upp en Instagrambild med BH:n (som jag inte gjort än, men fick den ändå...)

   Radera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.