söndag 22 november 2009

Julmarknad, Vaccin, Kaninbur -Check!

Årets julmarknad är avklarad! Ja, för visst måste man väl ändå besöka minst en julmarknad varje år? Vi åkte till Ulva Kvarn, som är ett riktigt smultronställe, norr om Uppsala.


Bilden är från Ulva Kvarns hemsida.

Nedan kommer ett urval ur Karlslokens kamera. Först från Ulva Kvarn (OBS! Inga marknadsbilder, Karlsloken hade annat i kikaren)

Se, nere i vänstra hörnet har någon parkerat sin kajak, vi kom med bil.


Julstämningen lös med sin frånvaro i duggregnet.


Vi var på ett av återkommande årligt event, Mat för livet mässan. Vi spanade speciellt in dom nya utställarna (tex. Freinds of Adam, som kommer med butik och internetförsäljning i februari), provsmakade och handlade.

Supergott glutenfritt knäcke- och surdegsbröd!

Gry och jag.


Senaste byggprojektet är klart! Efter att antal helger i garaget, är det riktigt mysigt att kunna hälsa på sina lurviga grannar varje gång vi går utanför dörren. Texas, Mumin och Kålan har fått en trevlig radhuslänga för vintern.

Idag valde jag bort ridningen för att få vaccinet, nu är hela familjen vaccinerad och om jag har tur kan jag följa med Tove någon kväll och rida lite med henne. Hon är en förträfflig ridfröken.


Den här månaden har jag hunnit med många mässor! Mat för livet, Foto och Dental, men rosen nedan fick jag på Hälsomässan! Visst är den fin?!

Helt OK för mig att göra lite reklam för F&S, men jag tränar här!

(Viktigast är att man tränar!)

2 kommentarer:

  1. Fint radhus!

    Ulva kvarn är trevligt, fast det var längesedan jag var där.

    SvaraRadera
  2. Mysiga bilder. Den på dig och Gry särskilt!

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.