fredag 29 maj 2009

Utskälld på 30-vägen

Idag är det nästan sommar! Jag såg hur det badades i sjön när vi sniglade förbi i bilen. Alldeles innan hade vi stannat till i affären och köpt varsin glass.
På 30-stäckan utanför affären börjar en bil bakom oss kränga fram och tillbaka och strax innan järnvägsövergången kör föraren upp på sidan om oss, tutar och kör om. Sedan stannar han sin bil framför oss, kliver ur och går med stora, arga steg bort till vår bil. "Are you insane, driving like a snail!" Han gormar och skriker på engleska. Sedan stegar han tillbaka till sin bil och kör vidare. Troligen mår han mycket bättre. Vi är omtumlade och undrar, vad hände egntligen?

Så har helgen börjat! Resten av den ska jag softa, baka, sätta upp lister i källaren, äta glass och köra jääätte långsamt!

4 kommentarer:

 1. Haha, skrattar gott. Han hade visst bråttom. men inte tillräckligt bråttom för att ha tid att reta upp sig, stanna bilen, kliva ur och ge dig en utskällning...jösses att folk bara orkar..

  SvaraRadera
 2. En sån otäck människa. Regnummer togs?

  SvaraRadera
 3. Ärligt talat, man hetsar upp sig en sekund, sen går luften ur en och precis som Elsa säger, frågar man sig "Hur orkar dom?"

  SvaraRadera
 4. Oj, vad arg han var! Och på engelska till på köpet! ;)

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.