torsdag 5 februari 2009

Rustad

Nu har jag läst på och förberett minst nio frågor till respondenten. Jag är inte expert på området, jag har lärt mig massor och imorgon ska jag ställa frågor, som jag hoppas uppfattas som relevanta och gärna intelligenta. Det är allt lite pirrigt.

Hastigt och lustigt!

Ute ligger snön vit igen och i helgen planerar jag att ta en skridskotur tillsammans med Karlsloken, om det bara är plogat. Moa ska träffa en internetkompis, men den är gången blir resan inte så lång och kompisen är inte från helt obekanta kretsar. Tove har hastigt och lustigt fått dålig syn, särskilt på ena ögat, och har plockat hem ett litet urval av bågar från optikern. Hon måste korrigera både på långt och nära avstånd, det blir väl progressiva det? Gry har köpt nya pärlor, det lutar nog åt att hon kommer att pyssla.

Allt förberett och klart, snart är det helg!

4 kommentarer:

 1. Lycka till i morgon - kommer gå strålande! Och vilka snygga glasögon - Tove passar bra i glasögon! Kram, Josse.

  SvaraRadera
 2. Jag håller tummarna också!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej Pysseliten!
  Snygga bågar på Tove! Lycka till med bedömningen!Kram Molo

  SvaraRadera
 4. Oh, Tack till Alla! Det gick alldeles strålande idag! Det är ju förbaskat irriterande att man ska vara nästan lika nervös själv, som den som verkligen har anledning att vara det! Det var i alla fall hur roligt och intressant som helst och jag har lärt mig massor om sol-celler, som jag inte visste ett jota om tidigare!

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.