tisdag 30 december 2008

Klara-Färdiga-Gååå!

Då går snart 2008 i mål och nästa lopp startar med 2009. Mitt 2008 var ett kuperat långlopp med ett par rejäla uppförsbackar och en härlig utförslöpa med bananskal i banan. En fördel med nyår är att man faktiskt får tillfälle att reflektera över året som passerat och fundera över hur man vill att nästa år ska bli!
2008 började tungt med det svåra beslutet att stomioperera dottern, men efter det började livet och vardagen bli mer normal, som vi så länge önskat. Dagen innan semestern fick jag besked att jag fått mitt drömjobb, då började utförslöpan och hösten har ramlat på i ett fasligt tempo! (Nej, det har inte gått utför på det viset!)
2009 hoppas jag ska bli ett stabilt år! Förutom fred på jorden och att mina nära och kära ska få vara friska, hoppas jag att min och karlslokens födelsedagsfest i sommar blir lyckad! Så vill jag att 2009 blir ett ovanligt kreativt år, med både tid och lust att förverkliga roliga idéer!

Men först blir det nyårsfest! I år är jag inte tungmetallsrabiat, så karlsloken har passat på att ladda kanonerna för att fira det nya året! Till er alla önskar jag

Gott Nytt År!

1 kommentar:

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.