lördag 13 december 2008

Fina Lucia

För mig börjar julen på julafton. Före julen har vi advent, Nikolaus och Lucia. Sakta men säkert kommer olika attribut fram ur "decemberlådan". Idag kom lussetåget fram. En lyckad jul för mig, tjuvstartar man inte kvällen före med julmys. Det kan gärna vara lite kaotiskt på kvällen den 23:e, med skurhinkar, köksstök och julklappsrim i en salig röra. Så snart allt stökats undan infinner sig den ultimata jul-feelingen. Utmattad kan man sjunka ner i soffan och unna sig att bara njuta, då är julen som bäst!

Sedan kan julen få stanna länge! Vårt pynt stannar ofta kvar lite för länge. Idag hittade jag en hög påskkycklingar på pianot! Karlsloken erkände att han observerat dem häromdagen och bestämt att dom nog passar till julen med, men jag schasade obarmhärtigt ner dom i en låda.

Dom här rara tomtarna skulle jag gärna låta stå framme året runt!

2 kommentarer:

  1. Vilket gulligt litet Luciatåg :o) Tomtarna däremot vet jag inte om jag tyckte såg så snälla ut...Kan man lita på dom verkligen??
    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt det ser ut. Jag har också tagit fram luciatåget idag - har ju ett likadant som du vet. :) Fast tomten har vi inte skaffat än. Måste göra det.

    :)

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.