När karlsloken och jag träffades åt jag blodpudding minst en gång i veckan. Det var inte hans favoritmat och inte helt överraskande började han laga all maten åt oss. Så har det varit sedan dess. Jag tror att det var blodpuddingen som gjorde mig lika smidig i köket som nyköpta näbbstövlar på promenad. Matlagning behöver tid!
Hoppa på tåget/ 48/ Ljus
2 timmar sedan
Glöm inte passionen. Den absolut viktigaste ingrediensen.
SvaraRaderaBlodpudding, bacon och äppelmos, det är livet det! Äppelmoset har jag att tacka svärmor för, jag gillar ju inte lingon, då ställde hon sonika fram en burk äppelmos. Jummy!! :o)
SvaraRaderaHärligt, Kära Pysseliten!
SvaraRaderaDet finns många sätt att överlämna ett kök.
Kram Molo
Doktoranden Du har så rätt! Det funkar bra när man har tiden att hänge sig. En vardagkväll får man lägga passionen på något snabbt och enkelt! Som blodpudding till exempel!
SvaraRaderaMalin Blodpudding kan avnjutas på många sätt, personligen gillar jag rårörda lingon.
Molo> Jag tror att du lärde mig rensa kycklingen va? Det är inget jag håller på med överdrivet ofta!
Blodpudding var något som serverades löjligt ofta i skolan. Förmodligen eftersom det är så billig mat.
SvaraRaderaDet tog några år innan jag började äta det igen. En gång i månaden räcker, och som Malin säger så får det gärna vara bacon till.
Blodpudding var en av mina favoriträtter när jag var barn. Kan känna smaken fortfarande. Nu äter jag det aldrig. Hade det hetat ngt annat kanske jag skulle det. :-/
SvaraRadera;)
Tack för pepp! Ja, kan man bara tänka smart och klart (lägg märke till rimmet!) blir allt mycket enklare.
SvaraRaderaUlrika, gissa vilken för dig mycket välkänd person som gav mig nyckelpigan? Ledtråd: namnet börjar på ka och slutar på rin. :)
SvaraRaderaJa, vi går på friskis ihop vid jul!! kanske på julafton - då finns det medelpass vid 10. Den 26e finns det på eftermiddagen också. Vill gärna träffas ju. Kram.
PS. Länken under mitt namn går till friskisschemat.