torsdag 11 september 2008

Nummer 13

Nu blir det referat från dagens viktigaste sporthändelse.
Tremannalaget i terrängstafett hade en finfin start med två starka förstalöpare som sprang så snabbt att laget hade en klar ledning framför de övriga 14 lagen, när sista man (som var en kvinna) tog över stafettpinnen. (Se bild)

Till en början såg det ut att gå fint,men hon gjorde nybörjarfelet att gå ut alldeles för hårt i starten. Men med järnvilja och påhejning, lite omlokalisering efter en kort vilsespringning och en rejäl spurt (se bild) tog hon laget till en tredje plats!

Här är det på sin plats att informera att det var långt till tvåan, så om jag tränat hur mycket som helst i sommar/höst hade det aldrig blivit en andra plats för oss, däremot hade jag inte haft en av de sämsta varvtiderna... Men vad gör väl det? Nästa år blir det andra bullar! Jag tyckte det var skitkul och har inte sprungit för sista gången med nummer på magen!

6 kommentarer:

 1. Grattis till det fina resultatet!

  SvaraRadera
 2. Otroligt duktigt! Jag blir imponerad och lite rörd till på köpet! Bra jobbat!! Kram, Josse.

  SvaraRadera
 3. GRATTIS;GRATTIS;GRATTIS!!!!!!!!!Kram Molo

  SvaraRadera
 4. Heja! Du så attans hurtig ut!! Nu är du väl laddad inför nästa utmaning??!! Jag däremot känner att jag kanske tagit i lite väl när det gäller utmaningar....
  Kram!!!

  SvaraRadera
 5. Heja heja! Bra jobbat! Superheja!

  SvaraRadera
 6. Åh, men TACK för alla glada tillrop!

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.