tisdag 5 augusti 2008

Lugn

Lyssna på Kristinas underbara svar till mannen som skriver/ringer till henne med sin fråga i SR's program "Allvarligt talat med Kristina Lugn" (21.59)
Hos oss råder lugn! Inget av vikt har hänt. Tove har flytt fältet till en kompis för att ladda batterierna inför extramatten, som jag anmält henne till nästa vecka. Gry och jag har haft högläsning ur "Puman" av Laura Trenter, så spännande att vi nästan sträckläste den. Moa har avslutat sin sommaruppgift, som hon löst med stor entusiasm. Gry har virkat klart sin grodportmonä, som hon fick i delar av sin faster. Jag har snart läst ut boken av Hanne-Vibeke Holst om världens kvinnor. (En bok som överträffat alla mina förväntningar!) Karlsloken jobbar.

3 kommentarer:

 1. Jag har lyssnat på Kristina Lugns program ett par ggr - hon är så bra! Har du hört/läst om räven i Hult? Sött. Kolla länken - det har visst varit ytterligare en artikel om den. Det var ngn som vaknade av att räven tvättade hennes ögonbryn. :)

  http://www.corren.se/archive/2008/8/5/jtz6rvffzlu5s4m.xml

  SvaraRadera
 2. Funkade inte med länken. Sätter in den på det här sättet ist.

  SvaraRadera
 3. Tack för länken! Ja, hört talas om men inte läst!
  Jag har stött på en orädd räv (*för östgötskt uttal se nedan) här hemma också och var lite orolig för våra "smaskiga" kaniner ett tag.

  * Ränna runt Roxen i rödrutig regnrock = Oänne ount Oåxen i ouö outig ouegnouock

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.