Titta noga på bilden nedan och studera varenda liten detalj. Här bakas det källarfranskor. Imorgon ska familjen få nygräddade varma små bullar fulla med dinkelmjöl till frukost, men något gick fel när bagaren satte igång och här får du en lagom tidskrävande nöt att knäcka.
1. Just det, det uppenbara, mjölexplosion! Så ska det väl inte se ut när man bakar?
Okej, två fel till. Dom får ni hitta på själva för jag tycker nog att baket gick i det närmaste felfritt! Med undantag av den lilla fadäsen att köra ner hela 5-decilitermåttet i bakmaskinen under gång...
/Bagaren
Det kan väl aldrig vara tyskt vin i glaset? En Riesling?
SvaraRaderaTYcker det ser alldeles utmärkt ut - och jag vet hur goda dina bakverk blir. Själv är jag rätt kass på att baka. Vi ses snart!
SvaraRaderaMen hallåååå!! Var har du tagit vägen?? Jag saknar dig! :o)
SvaraRaderaKram!
pseudonaja Det var nog nåt tyskt ja, tyvärr inte direktimoporterat :( Vi reste med endast handbagaget, ju. Där max 1 dl i plastflaska tillåts, typ.
SvaraRaderajosse Smickrare! Jag kände mig inte som någon mästerkock, efter det där baket alls! Snarare som en kaosmästare.
malin Jamen nu är jag ju tillbaka!!!