lördag 26 juli 2008

Hallåååå!

Ja, semester är som en djup brunn! För en del är det ett tomt svart eko: "Vart tog alla vägen?", medans det för andra är en energikälla som aldrig sinar: "Jag vill ha mer, mer, mer semester!"
På tisdag bir det andra bullar! Då ska jag på hörselkontroll och sista spiken i hälsokontroll-inför-nytt-jobb-kistan blir spikad med ytterligare en fullpoängare! Hälsan i övrigt var det nämligen inget fel på, hurra! Men fram tills dess ska jag ligga på min flotte och guppa i solen. Bränna dit några röda streck till på magen och spela skjortan av karlsloken i plump!

Träningen då? Jag har ju ett lopp att springa i september!
Jodå, jag är lite efter i schemat på grund av något som liknar nackspärr, men kanske bara är semester-hypokondri, men jag har allt sprungit i både ösregn och gassande sol, för att övertyga både mig själv och min omgivning att jag inte ligger på latsidan.
Dom nya skorna känns OK efter första rundans känning från innersulan. Jag gillar de nya intervallpassen med snabbare löpning. 4x5 minuter gick som smort och träningsvärken var välkommen! (Ja, jag hör ju till dom som njuter av träningsvärk...)

(Nä, nu måste jag släppa den lånade datorn. Mamma vill läsa bloggar...)

4 kommentarer:

 1. Härligt, härligt, alltihopa. Hoppas ni får en skön varm dag i Tinnerbäcksbadet! Här lutar det nog åt Vätterviksbadet...vi får se! :)

  SvaraRadera
 2. Ääääntligen!!! Skönt att du är tillbaka, vad länge du varit borta ;o)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hörselkontroll? Vad är det för jobb som kräver en sådan kvalifikation?

  Nyfikenheten tog överhanden.

  SvaraRadera
 4. doktoranden Jag tror att det är en försäkringsfråga, om jag har fel på hörseln när jag börjar kanske det är svårt att hävda arbetsrelaterad skada om den försämras?
  Företaget är stort inom stålindustrin (och även andra högteknologiska material), jag ska jobba med att utveckla implantatmaterial.

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.