fredag 15 februari 2008

Sportlov

Inte den bästa av bilder, men den föreställer en renflock på isen. På väg hem från en tur till Røros marknad, springer plötsligt en skock renar över vägen och när vi kikar ut över sjön där dom kom från ser vi hundratals renar! En upplevelse av många från en fjällresa. Imorgon bär det av igen och eftersom det är det enda jag skriver om är det väl ganska uppenbart att jag längtar lite.
På väg hem från jobbet idag yrde snön så tät att jag knappt såg bilen framför. Jag hoppas verkligen att det blir vinter här hemma också, för alla som inte åker norrut!

Den här vecka var som vanligt ganska hektisk, men avslutades med att jag bokade en resa till Amsterdam i slutet av maj. Det ska bli trevligt! Med jobbet, visst, men det är ju säkert vår, varmt och väldigt fint där då! Jag läste att det är den 25:e dyraste staden att bo i och det kan man lätt förstå när ett hotelrum kostar runt 150 euro/natt. Jag får försöka hinna se så mycket som möjligt, för dit lär man väl inte åka så ofta då...

Ha en skön vecka! Jag återkommer med fler fjäll-rapporter, var så säker!

2 kommentarer:

  1. Ser helt underbart ut, jag är avundsjuk! Finns det ngt härligar än att ta skidorna ut på fjället, gräva en liten fikagrop vid en våffelstuga och njuta av en god kopp varm choklad? Hoppas ni får en fortsatt bra vecka! Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni har det bra och mysigt i fjällen - med snö, kyla och sol. Amsterdam åkte vi till på skolresan i nian. Blomsterutställningen i Keukenhof var ett måste. Hälsa alla!

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.