lördag 29 maj 2010

På resande fot i civiliserade trakter

Den gångna veckan har jag varit i Tyskland, medan Karlsloken har rest till USA och barnen har varit hemma med mormor och morfar. Då skulle man ju kunna tro att vi lätt har kunnat hålla kontakten med varandra och barnen där hemma via elektronikens under! Men så lätt var det minsann inte. Tidsskillnad och överbelastade internetuppkopplingar gjorde att det bara blev ett par korta sms. (Blev det tårta på tårta där?)

Jag hade inte packat min kamera, det gjorde däremot Karlsloken samt även minneskortsläsaren (grymt, den behöööver jag nu) så i hans blogg finns massor av fina bilder från Pittsburgh (1, 2, 3, 4)! Några stackars bilder blev det dock med mobilen. Håll till godo.

Flygplatsen i München med ett härligt tak mellan husen så ute blev inne.
Rummet på flygplatshotellet var överraskande stort och sängen var jätte bred med tre kuddar i bredd. På sängbordet fanns en "Pillow Menue" med ett urval av lyxiga kuddar, som man kunde byta till.
Badrum. Ganska fint, men duschens takmunstycke trillade ner i huvudet på mig.

"Plocka-med-sig-hem" sakerna var fint uppradade på en glasskiva. Frukost ingick inte.

Och så drack vi öl förstås. Och jobbade.

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt och kul att vara på jobbresa! Kram!

  SvaraRadera
 2. Aaaaaaaaaaah, både hotellrumsbloggning och öl! Det är mina takter, det!

  SvaraRadera
 3. JA, det var en riktigt trevlig jobbresa, vi var ju där som kunder! :D

  Sista kvällen på Münchens flygplats (som fotats) blev det till och med hotell+öl i kombination då jag drack öl till kvällsmat i den stora hotellsängen. (OK, resediet)

  SvaraRadera
 4. Ölen ser spännande ut. Jag hade ingen kuddmeny, men å andra sidan hadejag 6 kuddar i sängen att välja på. Fast det var ju bara två olika sorter.

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.