torsdag 22 april 2010

Gör något kul! NU!

Idag såg jag ett alldeles nytt trafikfenomen! Det händer ju att man ser folk köra på fel sida, åt fel håll i rondellen eller kör om till höger på vägrenen. Allt sådant är vansinne, men idag såg jag bilar backa ner från en påfart till motorvägen! Visst var det köbildning på motorvägen, men hur tänker man när man backar ner från en påfart? Vad händer i andra änden? När man backat till stället där man körde upp på påfarten? Trafiken är min vardag och jag tycker det är läskigt när folk beter sig som vettlösa bakom ratten.

Här hemma lunkar vardagen på. Vi planerar dagar, veckor och framför allt helger. Sena som vanligt, men ganska tidigt för att vara oss, har vi börjat fundera över vad vi ska hitta på på semestern.

Tove ska till Australien och vara borta ett helt år, så då vill vi ju göra något kul tillsammans med henne. Sedan kommer två veckor med bara Moa och Gry då vi vill rå om bara dom, innan Toves avbytare kommer, för så tycker vi att det ska vara, till oss och då vill vi ju lära känna henne.

Men långt innan semestern gör vi annat kul! Igår red Tove och jag i tvärgående snöblandat regn, inte för att vädret spelade någon roll, utan för att man kan ha så kul att vädret inte stör! Till helgen ska vi spana efter flyttfåglar vid Tåkern och på måndag ska vi på föreställning med The Umbilical Brothers, från Australien!Semester är nog bra, men viktigast är väl att man gör skojiga saker mitt i vardagen!

3 kommentarer:

 1. håller verkligen med! är lite allergisk mot folk som inte gör nåt kul ihop med sina barn i vardagen, utan lämnar bort dom så mkt som möjligt etc. och så PANG två veckor på sommaren och en på vintern så ska det umgås i fjällen eller i thailand utav bara satan. och sen skiter dom i ungarna resten av året igen. nej tack. :) kram!

  SvaraRadera
 2. Och jag snöar blott och enbart in på hur otroligt imponerande The Umbilical Brothers är. Perfekta, helt enkelt.

  Nu ska jag sätta mig och sucka lyckligt ett tag.

  (WV är inne på helt fel spår: "hyrestyp". Say what?)

  SvaraRadera
 3. Det finns ju så mycket kul att se och göra, man måste bara hålla sig uppdaterad för att inte missa allt roligt (vilket vi ju tyvärr gör titt som tätt)!

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.