onsdag 14 januari 2009

Boost!!

Jag har åter fått en boost för självförtroendet! (Vaddå åter? Jo, jag lever fortfarande på att jag fick ett så bra jobb i somras!) Nu har jag fått i uppdrag att sitta med i betygsnämnden vid en disputation. Det är fantastiskt! För mig betyder det att någon tror på mina kunskaper och att jag kan bidra med något. Jag vet egentligen inte om det är ett hedervärt uppdrag, men jag skiter i det. Jag blev tillfrågad för att jag kan anses vara kunnig inom området, det räcker!
När det gäller vår hittills ogjorda resa till Humlebaek, kommer vi att ta bilen, SJ känns lite för opålitliga när det gäller en så viktig resa! Idag har jag bokat rum på ett vandrarhem och barnen måste ta en ledig dag från skolan. Puh, det sved! Jag är ju motståndare till extra lediga dagar!

2 kommentarer:

  1. Grattis till uppdraget! Och till boosten - härligt, härligt - bara att njuta. Dessutom gillar jag din avatar (heter det va?), bilden på dig. Kram, trött Josse.

    SvaraRadera
  2. Hej Pysseliten!
    Grattis till uppdraget! Spännande att få inblick i och granska ny forskning inom det egna kunskapsområdet. Att få förtroende växer man verkligen av. Lycka till! Kram Molo

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.