söndag 21 december 2008

Pysselitens julstök

Det är väl som i de flesta hem just nu, ganska mycket på gång hos oss. Då vill man ju vara så effektiv som möjligt, så man hinnar med allt!
Dagen började med glutenfritt bullbak. Lussekatterna ligger nu i täta påsar och väntar på plats i frysen. Dom här bullarna torkar snabbt och är godast att tina upp just innan dom ska ätas. Baka kan man göra samtidigt som man äter frukost och löser gåtor på Lottens blogg!

Nötkakor kan man göra samtidigt som man kokar in plommon!


Men man kan inte ha för många alarm ställda på samma gång, då får nötkakorna stå inne i ugnen för länge och plommonen koka för kort tid i kastrullen! Nu har jag smakat av allt och konstaterat att ingen skada skedde!

...samtidigt som jag planerade nästa projekt, sillsalladen, och gjorde ett inlägg!

Eftersom jag bara har 50% av ingredienserna enligt recept, blir det en egen variant. Sill som sill, liksom och om jag kokar polkabetorna kan dom väl gå för Felix inlagda dito? Det blir smasken det!

1 kommentar:

  1. Ah, ad mycket härligt julstök. Nötkakor och inkokta plommon låter ju som himmelriket. Vi ses på julafton, kram.

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.