fredag 5 december 2008

Lite roligare inlägg?

Ja, jag försitter inte en chans att tråka ut folk i min omgivning, men här kommer ändå ett försök att gottgöra förra inläggets brist på humor. Idag har jag (åter igen) spenderat en dag i/på "Sveriges framsida" och insett att det kommer att bli mååånga fler gånger.

Vid lunchen blev det julkalender-snack oss morsor emellan. Mina knoppar har ju kommit över julkalenderåldern, men jag minns speciellt en december när tjejerna fått varsin chokladkalender. Vi hade besök av en familj med två barn och en mamma med (lite överdriven?) nötallergiskräck. Barnen i familjen fick absolut inte äta av kalenderchokladen som kunde innehålla spår av nötter, de skulle läggas in på sjukus för nöt-allergiutredning, innan de skulle få prova något med spår av nötter i. Jag undrade om vi skulle lägga undan kalendrarna över helgen för deras barns skull, men det tyckte hon var onödigt, barnen visste att dom inte fick äta choklad!

När helgen gått och familjen åkt hem kom min äldsta dotter och visade upp sin chokladkalender. Alla luckor var öppnade och chokladen var slut! Det var pojken som varit på besök som ätit upp allt. Utan anafylaktisk chock. Och vad gjorde jag? Berättade jag att den välartade sonen hade öppnat alla luckor och ätit upp dotterns choklad? Nix!

Ha nu en trevlig helg! Jag passerar just Hallsberg och här är det lyxigt vitt på backen! (Det ser jag trots att det är nattsvart ute.)

4 kommentarer:

 1. Haha, det är humor på hög nivå :oD Ni får ha en skön helg! (Jag ser galet mycket fram emot nyår när vi får ses hela bunten!!)
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Stackarn, han hade väl grav chokladbrist, killen?! :D

  SvaraRadera
 3. En chokladrebell! :-)

  Har du varit i Gbg?

  SvaraRadera
 4. Jajjamen, Göteborg var det! Inte för sista gången i år ens.

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.