onsdag 10 december 2008

Julförberedelser?

Det lackar mot jul sägs det. Häromdan tittade grannen in och undrade var julen var ... Inte i vårt hus i alla fall. Jodå adventsljusstaken är framplockad och julstjärnan kom upp i helgen, men själva julstämningen lyser med sin frånvaro.

Idag har jag fixat barret, det känns som en enorm förbättring i julförberedelserna! Jag slog till på ett par varma skor, som jag sneglat på under hösten, också. Sista paret i min storlek! Tjoho!

Gry hade julpyssel i skolan idag, men var enormt besviken när hon kom hem. Garnet till gruppen som valt att virka, hade inte kommit, så dom fick välja andra pysselaktiviteter. När det blev fika fick alla lussebulle, utom Gry, som är glutis. Jag blir så ledsen och besviken för hennes skull!

På jobbet springer jag som en tätting mellan labbet i bottenplan och mitt skrivbord på plan 5! Kollegorna tycker att jag ska önska mig en stegräknare i julklapp, men jag tror det är bättre att hålla regelrätt trappstatistik med streck på papper, eftersom jag tar två steg i taget i trappan! Idag blev det nog bara 10 vändor i trappan, men igår var det säkert minst det dubbla! (Idag släpade jag ner laptopen till labbet och satt där!) Nästa vecka blir det 2xGöteborg och inte mycket til julstämning.

Å andra sidan ska man väl inte klaga, åtminstone jag är ledig hela fyra dagar före jul! Detta trots att Gry är kallad till kirurgen den 23: december! Somliga får säkert kämpa ännu mer för att få jul i sitt hus!

2 kommentarer:

 1. Vardagsmotion kallas det har jag hört, men 5 våningar är ju häftigt förstås :o) Julstämningen dök upp en aning igår när det satte igång att snöa på allvar, så nu har vi faktiskt vitt på backen.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Blä vad lessamt att Gry inte fick ngn lussebule. Lärarna lär väl veta att hon är glutis! Fy.

  Jag motionerar också på jobbet. Fast för mig innebär det mest träning för armar och överkropp.

  KRam från mej.

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.