tisdag 25 november 2008

SNÖ

All härlig snö måste sparas! Jag har fotat den och för att den ska kunna njutas av så många som möjligt sprider jag den här! Hela livet blir så mycket roligare med lite snö. Det blir ljust och trevligt. Det finns massor att göra ute på vintern, så fort det ligger snö på backen. Alla människor tar det lugnare, kör långsammare i trafiken, trippar försiktigare på hala gator och får mer tid att leka. Alla oljud dämpas av snön. Bussen vrålar inte, den mullrar lite dämpat. Jag önskar verkligen att meteorologerna har helfel angående plusgraderna i slutet av veckan! Jag vill ha kvar snön!

Kattspår där ingen annan kommer fram. Vår kisse gillar inte snö och håller på att driva oss till vansinne, när hon tar ut sin frustration över att inte kunna rasa och leka ute på oss.

Skulle kanske ställas undan, men man vet ju aldrig när man får lust att sätta sig i trädgården med en bok eller tidning nästa gång.Vackert med frusna rosor.

Jag sänder en tanke till Karlslokens cykel som står insnöad på stationen, den blir kanske tung att dra hem ...

Framför den här dörren behöver det skottas! Jippie!

4 kommentarer:

 1. Sic vilka mängder! Inte ens en tillstymmelse av liknande tilstånd här uppe.

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Ni har mycket mer snö än vi! *avundsjuk*

  SvaraRadera
 3. Snö är underbart!! Jag älskar ljuset som kommer med snön. Det finns inget bättre än att ta en skogspromenad i snön med månskenet som ledljus :o)

  SvaraRadera
 4. Mmmm, idag måste jag titta lite på mina snöiga bilder, för ute slaskar och plaskar det. Gummistövelväder är vad det är!

  SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.