fredag 7 november 2008

Präktig-ett skällsord?

Det är inte för att jag är ointresserad av hur jag ser ut som jag går i fotriktiga och goretexfodrade lågskor med och pluffsig vind- och vattentät jacka. Det är inte för att jag gillar att ingen längre kallar mig ungdom som jag låter bli att färga mina gråa strån och sminka över rynkorna. Det är inte för att vara sträng som jag tvingar barnen att använda cykelhjälm och reflex. Det är nog för att jag är så erbarmerligt präktig, även om jag hellre kallar mig praktisk!

Världen ska vara vacker ska bli mitt nya ledord från och med nu! Exempel på hur jag ska tänka: "Dom där svarta skorna är ju sköna och jag kan gå i pölar med dom, men dom där lila stövlarna med aphöga klackar dom skänker glädje och skönhet åt världen- dom tar jag!"

Men i fallet med cykelhjälmarna får nog ungarna fortsätta att cykla med hjälm på huvudet och platta till sina redan plattade frisyrer.

PS. Det är bara en boktav som skiljer hjälm från hjälp!

1 kommentar:

  1. Hjälm när man cyklar och vattentäta skor när det är blött låter smart tycker jag. Det kanske finns lila snygga vattentäta? Smink är kul tycker jag och förstärker och framhäver om man är en blekfis med ögonbryn och fransar som inte syns utan lite hjälp (dvs, så är det för mig). Ditt hår är snyggt med det silvriga!

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.