lördag 7 juni 2008

Långhelg

Långhelg! Allén får symbolisera vår utflyktstur till vackra slott och herresäten, Gripsholm och Taxinge. Numer får man stå ut med att göra utflykter utan full barnbesättning. Frånfallet är kännbart och jag blir plötsligt upptagen med att ringa hem för att kolla så allt är OK.

Jag undrar hur mycket man kan tvinga sina tonåringar att hänga med på? Nästa storhelg, midsommar, hägrar och vi vill gärna åka till skärgården och fira med vänner. Vår ståndpunkt är att om man vill opponera sig måste man komma med ett annat förslag. Inte så demokratiskt kanske, eftersom vi har lagt vårt förslag först. Vi är ju inte heller så vana, så det ska vi tänka på till nästa gång, men vi är helt klart beredda på att ändra våra planer. Om barnen kan komma på ett alternativ, som kan falla alla på läppen. (Till exempel paddla kanot. Men det tipset får dom inte gratis av mig!)

Mamma, såhär fint blommar mina rhododendron!

Kattfnatt i kubik! Den här katten är gatans självmordskandidat nummer 1! Hon "vallar" bilar OCH cyklar! Katten springer upp brevid bilen/cykeln och "racar" brevid! Helt ivsfarligt och otäckt. Men här tar hon ett katsträck och gäspar lojt åt fotografen.

Knopparna gör ritövningar. Först ett (själv)porträtt av hur deras anime figur (mangaanimering) ser ut med höger hand, sedan vänster hand och till sist med foten!
Nu blir det ett kattsträck i soffan med familjen, Eva Rydberg i rutan och en Melon GT i glaset.
So long!

1 kommentar:

  1. Vilken underbar kattbild - och vad kul att Tove följer med och springer! Ju fler desto bättre! :)

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.