lördag 17 maj 2008

Bloggläsare

Här har det hällregnat hela dagen! Det har varit marknad i hellregn, ett lopp runt sjön i hällregn och en hel dag inomhus på grund av hällregn.

Vad gör man? Jo, man surfar runt lite på internet!
Minsann, Josse har tittat på kosläpp, ett nytt folknöje skulle jag tro! Jag har aldrig förrän iår hört at man åker och tittar på när kossor kommer på grönbete, men just i år har jag hört att många gjort just det! Häftigt!
När jag läser Lottas inlägg från sjuksängen får jag nästan tårar i ögonen. Sjukhusmat är ett sorgligt kapitel, ingen lämnas oberörd!
Två nya stjärnor har jag hittat, jag har även länkat till dem i min blogg!
Virrhuvud, som inte verkar vara det minsta virrig, skriver om livet med stomi. För Gry's del går den delen hyfsat bra, men allt är inte enkelt och jag vill vara lite beredd på eventuella problem som kan dyka upp.
Slutligen en doktorand, som har ett härligt uttryckssätt. Jag har hittills inte läst en enda doktorandblogg, trots att jag själv varit en! Det är en udda situation där man varken är student eller har arbete, man är någonting mittemellan.

På kvällen efter en regnig dag äter man en smarrig purjolökspaj, tillpiffad med salami och tomat. Till dessert, en chokladpudding på burk, till minne av min Oma (farmor på tyska) som alltid hade ett lass i kylen, som Tove minns att hon fick ta av när vi var där och hälsade på. (Den är i ärlighetens namn inget vidare god, Oma's var bättre!)

Nu ska jag se Saxofonhalliken på TV. Den är bra! Och barnvänlig. Jag får se Kill Bill vol.1 när dom har lagt sig.
Nej visst ja, jag somnar ju i soffan, långt innan Saxofonhalliken ens är slut ....

2 kommentarer:

  1. Tackar ödmjukast för det fina omnämnandet. :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul med länkar! Och tack för den till mig. :)

    Purjopaj är så gott... Purjolök gör sig bra i paj helt enkelt.

    Tjoho!

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.