lördag 1 december 2007

Klockan

Idag läste jag i tidningen att man sover sämre när man är stressad. Det var väl ingen nyhet precis? Att anledningen till att vissa människor är kvällströtta respektive kvällspigga är genetiskt betingad och inget man kan hjälpa, är väl heller ingen nyhet? Däremot visste jag inte att det har att göra med om man har en snabb eller långsam biologisk klocka. Jag har en snabb! Jag somnar lätt och snabbt, gärna tidigt på kvällen!
Moa är kvällsmänniska, hon kan vara uppe hela natten utan att somna. Jag är nästan säker på det. När hon var fyra år rockade hon framför scenen till ett liveband på ett bröllop till klockan var tre på natten!
Ikväll (~20) kom Moa instormande i vardagsrummet, Joacim och jag satt efter ett avslutat parti TP och övervägde TV-soffan, "Mamma, ska vi baka lussekatterna nu!" Så typiskt henne! Som en "Duracell-kanin". Ja, vi kallade henne så när hon var pytteliten, hon bara gick och gick och gick...

2 kommentarer:

  1. Jag är som du och Henrik är som Moa. Inte alltid en bra kombination när det handlar om hemma-arbete och Mr drar igång monsterprojekt klockan 22.30. "Ska vi inte bara måla taket innan vi går och lägger oss??" Ehhh, NEJ!! :o)Som sagt, det är bra att vara olika, men kul om man vore lite lika ;o) Kram!!

    SvaraRadera
  2. Vad gulligt - med Moa. :) Jag var nattmänniska - nu är jag möjligen kvällsmänniska, men föredrar att sova sött framför att vara uppe alltför sent. :)

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.