måndag 15 oktober 2007

Ordning

Jag tycker om ordning och reda. Ändå inträffar händelser som den som hände idag!

Sedan en vecka har jag haft tandvärk, så illa att jag i helgen tog en värktablett för att få sova. Följdaktligen ringde jag tandläkaren diret i morse. Överraskande hade dom precis fått in ett återbud på en tidig tid (08.10), den tog jag givetvis direkt och snärtade ut till bilen. Jag betalade på tok för mycket i parkeringsautomaten vid tandläkaren eftersom mina enkronor var slut. Tandläkaren frågade var jag hade ont och jag pekade på kinden. Hon röntgade och knackade och skrapade och petade. Efter en halvtimme hade hon inte hittat något fel, så jag fick lite flourlack på tanden och en räkning på 600:- Nöjd hoppar jag in i bilen och tyckte att det var skönt att det inte skulle bli rotfyllning, ja faktiskt ingenting! Tills jag kom hem och stannar bilen på garageuppfarten och fäller ner solskyddet, där det sitter en liten sminkspegel. Jag ser direkt att hon röntgat och knackat och skrapat på FEL SIDA!!!

Hur är det möjligt att jag inte reagerade hos tandläkaren? Hur kan man peka på fel ställe, när man haft tandvärk i en vecka?? Det här hände idag, men jag råkar ut för liknande händelser då och då, tyvärr. Men idag kom jag till insikt! Jag drabbas för att ordning och reda inte alls har med det att göra! För i så fall skulle det ju inte hända mej! Och det är en tröst.

1 kommentar:

  1. Men herre gud vilken ... otur? Så sanslöst retligt. Då blir det ett nytt tandläkarbesök snart igen då? Peka rätt!! ;) Nä, lider med dig.

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.