måndag 24 september 2007

En dag i solen
Dagen började perfekt! Efter träning och god lunch fick vi skjuts till loppisen. Solen strålade hela dagen och vi tänkte att det skulle bli en perfekt dag för loppis. En filt, en fika korg och en god bok slank med. G dukade upp fina hemgjorda saker, medan M hade rensat lådorna i sitt rum som hon skulle sälja på ett lite mindre bord brevid. Redo för rusch!


Men nej! Det blev en lugn dag i solen, med några artigt intresserade människor som undrade vad som fanns på bordet. Vi sålde lite glutenfria vaniljbullar, som jag bakat till fikakorgen i en hast dagen innan och några nyckelringar. Annars var det M som sålde mest. Men hon konkurrerade förstås hårt med sina låga priser på 2nd hand!


Det blev ändå en superskön dag i solen. Vi var 5 som sålde prylar och ca. 8 som sålde växter. Marknadsbesökarna var säkert dom med egna stånd eller medlemmar i hembygdsgillet och trädgårdsföreningen.Barnen gick tipspromenad och jag vann på en lott.


Sammanfattningsvis kan man väl säga att det var på tok för lite folk där, annonseringen hade ju inte varit massiv direkt. Och som vanligt kom vi hem med fler saker än när vi åkte!


1 kommentar:

  1. Huvudsaken att det var just "en skön dag i solen". Vilken mysig grej. Vaniljbullar ... :))

    SvaraRadera

Här är ditt utrymme att skriva, tycka och kommentera! Gör det.